VESIVAHINGOT

PÄIVYSTYS 24h:

Vesivahingot

Vesivahingot | Ylöjärvi, Tampere, koko Suomi

Vesivahingon sattuessa täytyy toimia nopeasti. JVT- ja pesutekniikka Oy päivystää vuorokauden ympäri, jotta pääsemme auttamaan sinua heti vesivahingon sattuessa. Lisävahinkojen ehkäisy on myös vesivahinkokohteissa tärkeää, jotta vahinko ei leviä laajemmalle alueelle.

Vesivahinko ilmeni, mitä teen?

Pyri ensimmäisenä pysäyttämään veden juokseminen. Voit yrittää kuivata suurimpia läikkiä esimerkiksi pyyhkeillä. Mikäli asut kerrostalossa niin ilmoitathan vesivahingosta viipymättä isännöitsijälle tai huoltoyhtiölle, sekä omalle vuokranantajalle.

Ilmota tämän jälkeen asiasta omalle vakuutusyhtiöllesi. Voit myös olla suoraan yhteydessä meihin, jotta tiedämme kertoa, miten lisävahingoilta selvitään.

Ota yhteyttä ›

Purkutyöt vesivahinkokohteessa

Vuotavaa katto? Vai hajosiko pesukone ja vedet valuivat lattioille ja päätyivät mahdollisesti rakenteisiin?

Hoidamme vesivahinkokohteissa muun muassa:

  • Kuivaukset
  • Kosteuskartoitukset
  • Purkutyöt
  • Saneeraustyöt

Meiltä saat kaiken, mitä vesivahinkokohteessa tarvitaan aina kosteuskartoituksesta kuivaukseen ja kokonaisvaltaiseen saneeraukseen. Olipa vesivahinko sitten pieni tai valtava, me riennämme apuun ja laitamme hihat heilumaan! Autamme sinua myös viranomaisten kanssa, jotta vesivahingosta syntyneet vauriot saadaan korjattua ja pääset pian takaisin omaan kotiin.