VAHINKOSANEERAUS

Vahinkosaneeraukset valtakunnallisesti kaikkialla Suomessa - ota yhteyttä!

PÄIVYSTYS 24h:

Vahinkosaneeraus Ylöjärvi, Tampere ja muu Suomi

JVT- ja pesutekniikka Oy on vahinkoalan vankkumaton ammattilainen, joka toteuttaa vahinkosaneeraukset luotettavasti ympäri Suomen. Yrityksemme sijaitsee Pirkanmaalla Ylöjärvellä. Toteutamme vahinkosaneeraukset kaikenlaisiin vahinkokohteisiin, kuten palovahinko- ja vesivahinkokohteisiin.

Voit olla meihin yhteydessä vuorokauden aikaan katsomatta. Tulemme kartoittamaan vahingon laadun ja aloitamme työt kohteessa niin pian kuin se on mahdollista. Saat meiltä oman yhteyshenkilön, joka auttaa mm. viranomaisten kanssa asioimisessa.

Ota yhteyttä ›

Vahinkokohde entiselleen

Vahinkokohde saadaan entiselleen mahdollisimman pian, kun ammattilaiset pyydetään paikalle välittömästi vahingon tapahduttua. Ryhdymme heti tuumasta toimeen ja toteutamme vahinkokohteessa kaiken avaimet käteen palvelun: kosteuskartoituksista kuivaukseen, purkutöihin ja kokonaisvaltaiseen jälleenrakennukseen.

Vahinkosaneerauksia tehdään pääsääntöisesti Tampereen ja muun Pirkanmaan alueella, mutta sopimuksesta yrityksemme ammattilaiset palvelet asiakkaitamme valtakunnallisesti kaikkialla Suomessa. Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä ›