Kun vahinko yllättää, me tulemme apuun! Vahinkosaneeraukset valtakunnallisesti kohteessa kuin kohteessa.

Ota yhteyttä ›

PÄIVYSTYS 24h:

JVT- ja pesutekniikka Oy

Vahinkosaneeraukset varman päälle | Ylöjärvi, Tampere, koko Suomi

JVT- ja pesutekniikka Oy tarjoaa erilaiset vahinkosaneerauspalvelut kaikkialla Suomessa. Toimitilamme sijaitsee Pirkanmaalla, Ylöjärvellä.

Tarjoamamme vahinkosaneerauspalvelut sisältävät muun muassa palosaneeraukset, korjausrakentamisen työt, massiivipurkutyöt, vesi- ja viemärivahinkojen korjaukset, home- ja mikrobivauriotyöt sekä desinfioinnit ja hajunpoistot. Olemme erikoistuneet vahinkojen kokonaisvaltaiseen kunnostamiseen – urakan alusta loppuun asti.

Pirkanmaan Vahinkotavaramyynti Oy »

Ota yhteyttä ›

VAHINKOSANEERAUS

PALOSANEERAUS

VESIVAHINGOT

Luotettava kumppani

Toteutamme vahinkosaneerauksen työt yli 20 vuoden kokemuksella. Meillä työskentelee yli 30 vahinkoalan ammattilaista, joilla on runsaasti kokemusta erilaisista kohteista, niin yksityishenkilöiden, yritysten kuin julkisen sektorin toimijoidenkin vahinkokohteista. Kouluttaudumme jatkuvasti, jotta pystymme tarjoamaan parasta osaamista kohteessa.

Vaalimme kiinteistön arvoa ja kuntoa

Vahingon sattuessa ensisijainen tavoitteemme on säilyttää kiinteistön arvo ja kunto vahinkojen asiantuntevalla hoidolla. Toimimme kiinteästi yhteistyössä pelastusviranomaisten, vakuutusyhtiöiden sekä asiakkaan kanssa. Saat meiltä henkilökohtaisen hoidon vahinkoosi oman yhteyshenkilön avulla. Hän vastaa siitä, että vahingonkorjaus etenee mahdollisimman nopeasti.

Päivystämme 24/7

Vahingon sattuessa nopea, tehokas sekä asianmukainen reagointi on tärkeää. Siksi yrityksemme päivystää ympäri vuorokauden.
Soita  0400 566 300  tai  0400 732 464